Over ons

Het begin
Door de jaren heen ben ik in bijna alle grote steden en in veel kleine dorpjes van Spanje geweest. In 1999 ben ik bij toeval in El Borge beland, ik was er de enige toerist. Meteen werd ik verliefd op het dorpje en de bevolking en heb er een authentiek dorpshuis gekocht met dakterras op de mooiste plek van het dorp.
Aanvankelijk wilde ik mijn huis niet verhuren, maar ben er toch mee begonnen. En dit werd een succes. De gasten zaten vaak op het dakterras te zonnen of ’s avonds een wijntje te drinken. Dit viel de bewoners van El Borge op en zij vroegen me: “Roberto, kan je ook mijn huis verhuren.” En zo is Vakantiemalaga.nl ontstaan.
 
Vervolg
Vakantiemalaga.nl is op 1 januari 2007 als bedrijf ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Amsterdam.
In 2007 zijn wij (met wij bedoel ik de verhuurders en ik) begonnen met enkele vakantiehuizen. Nu is Vakantiemalaga.nl met zo'n 30 - door ervaring geselecteerde - vakantiehuizen één van de meest vertrouwde bemiddelingsbedrijven in de streek La Axarquia. Wij hebben door de jaren heen vele gasten mogen verwelkomen, die vaak terugkeren.
 
Wat doet Vakantiemalaga.nl
Vakantiemalaga.nl zorgt voor bemiddeling tussen de huurder en de Spaanse particuliere verhuurder. Dit houdt in dat de volledige administratie tussen de huurder en verhuurder wordt gedaan. Ook tijdens het verblijf van onze gasten in de vakantiehuizen blijft vakantiemalaga.nl bemiddelen tussen beide partijen. Een goede relatie tussen de gast en de verhuurder staat voorop. Omdat wij alle huizen kennen, kan aan de gast het juiste huis worden aangeraden.
 
Wat is er bereikt
Het belangrijkste voor ons is dat bijna 60% van onze gasten terugkeert, waarvan velen al jaren. 25% van onze gasten bereikt ons via mond-tot-mondreclame. Wij hebben een betrouwbare reputatie verworven bij onze vaste gasten en onze verhuurders die wij allen persoonlijk kennen.
Vakantiemalaga.nl heeft in 2009 de "onderscheiding ter bevordering van toerisme" in Andalusië van de gemeente El Borge mogen ontvangen. U kunt hierover lezen in een Spaanse krant. Het artikel kunt u laten vertalen door bijv. Google.
De laatste jaren is Vakantiemalaga.nl zich nog meer gaan richten op kwaliteit van de villa's en niet op de hoeveelheid villa's in haar bestand.
Wij doen er dan ook alles aan u een mooie vakantie te bieden in één van de mooiste en vriendelijkste gebieden van Andalusië.
 
Even vanachter de bar van Bar de Paco in El Borge...
Ik wens u veel plezier tijdens uw verblijf in Andalusië!
 
Rob van der Eng
Vakantiemalaga.nl
Kerkstraat 303E
1017GZ Amsterdam
tel. 020 – 6165318
KvK-nr. 34262334
info@vakantiemalaga.nl