Vakantie Andalusië

Andalusië is voor veel mensen een populaire vakantiebestemming. Je hebt er de zekerheid van zon in de zomermaanden, de historie en cultuur die de regio rijk zijn en de mogelijkheden om er een echte doe-vakantie van te maken. Vakantie Malaga helpt je graag bij het vinden van een vakantiehuis in Andalusië. Onze vakantiehuizen liggen met name in de regio Malaga, er zit altijd wel iets tussen wat perfect aansluit bij het doel van jouw vakantie!

 

Vakantie in Andalusië om te ontspannen

Ga je voor lekker luieren en ontspanning dan kan je in Andalusië zeker terecht voor een heerlijke strandvakantie. Met de wereldberoemde Costa del Sol beschikt Andalusië over heerlijke zandstranden en gezellige badplaatsen waar het goed toeven is gedurende de warme zomermaanden. Torremolinos, Malaga en Marbella zullen je niet onbekend in de oren klinken als het gaat om populaire vakantiebestemmingen voor de zon.

 

De historie en cultuur van Andalusië

Andalusië is ook een prachtige regio om je tijdens je vakantie te laten verrassen door de talrijke culturele highlights die de regio rijk is. Het is heerlijk om er met de auto op uit te trekken en een rondreis te maken langs de mooie, historische steden als Sevilla, Granada, Cádiz en Cordoba. De Moorse invloeden zijn hier overal zichtbaar, met het prachtige Alhambra in Granada en Mezquita in Cordoba als absolute hoogtepunten.

 

Andalusië, ook voor een sportieve vakantie

Wil je jezelf tijdens je vakantie uitdagen en lekker buiten bezig zijn dan heeft Andalusië allerlei mogelijkheden. De vele nationale parken die Andalusië bezit lenen zich perfect voor outdoor activiteiten als wandelen, mountainbiken en kanovaren. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen, er is namelijk een overvloed aan golfbanen te vinden in de regio. De Sierra Nevada, naast een nationaal park ook de naamgever van het unieke hooggebergte in Andalusië, is ook ideaal om een aantal dagen te gaan skiën of snowboarden net zoals het voor de bergbeklimmers in de zomer een flinke uitdaging vormt. Kortom, Andalusië biedt outdoor mogelijkheden over alle seizoenen heen!

 

Vakantiehuizen in Andalusië

Wanneer je besluit je vakantie door te brengen in Andalusië dan is het ideaal om vanuit een vakantiehuis de omgeving te ontdekken. Vakantie Malaga heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen die perfect aansluiten bij de soort vakantie die je voor ogen hebt. Van vakantiehuizen dicht bij de kust tot aan locaties meer in het achterland van Andalusië waar je dicht bij de cultuur en historie komt, we hebben altijd een passende oplossing.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief